Πριν τέσσερα χρόνια, η αγάπη μας για το αυθεντικό χωριάτικο φύλλο, μας έκανε και…

0
1661

Πριν τέσσερα χρόνια, η αγάπη μας για το αυθεντικό χωριάτικο φύλλο, μας έκανε και δημιουργήσαμε εδώ στο Facebook – μαζί με τον γατούλη μας τον Jazz, που δεν βρίσκεται πιά κοντά μας… – την Σελίδα των “Φίλων του Φύλλου”, ώστε να κοινοποιούνται αναρτήσεις που έχουν σχέση με το Παραδοσιακό Χωριάτικο Φύλλο, το φύλλο, που να μπορείτε να το φτιάχνετε στο σπίτι σας, με τα δικά σας αγνά υλικά.

Ο συνολικός αριθμός των ατόμων, στα οποία προβάλλεται η σχετική δραστηριότητα στην Σελίδα, όπως δημοσιεύσεις, φωτογραφίες, κλπ, (συνολική απήχηση δημοσιεύσεων) ανέρχεται πλέον σε χιλιάδες και είναι χαρά μας να διαπιστώνεται τέτοιο ενδιαφέρον, το οποίο και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αμείωτο.

Σκοπός των Σελίδων μας είναι η συνεχής αναζήτηση στην Παράδοση των χωριάτικων και σπιτικών φαγητών, όπως μεταφέρονται από γενιά σε γενιά, με σκοπό να διασώζουμε την σχετική τέχνη και τις συνταγές τους, και να τις μοιραζόμαστε μαζί σας χωρίς όρους, χωρίς μυστικά, όπως τις ζούμε στα οδοιπορικά μας, κι όπως μας τις μεταφέρουν οι φίλοι των Σελίδων μας, απ’όλην την Ελλάδα, ακόμα και από το εξωτερικό!

Χαιρόμαστε που βρίσκουμε τέτοια θερμή ανταπόκριση και επιβεβαιώνεται με τον πιο όμορφο τρόπο η πεποίθησή μας, ότι η επιστροφή στο αυθεντικό και την Παράδοση βρίσκει ολοένα και περισσότερους οπαδούς για μια καλύτερη και πιο όμορφη ζωή, ξυπνώντας ευχάριστες αναμνήσεις!

Επίσης αναδεικνύονται οι προσπάθειες συνανθρώπων στα χωριά μας, να διατηρούν ζωντανές αυτές τις αξίες και να μας προσφέρουν αυτές τις πολύτιμες εμπειρίες. Εμείς με την σειρά μας τους στηρίζουμε διαδίδοντάς τες.

Σημείωση?
Χαιρετισμούς και Ευχές στην Λιβαδειά και τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου, που μοιράστηκαν την πρόσφατη δραστηριότητά τους!???
https://m.facebook.com/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%93%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BF%CF%85-%CE%9B%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CF%82-1500304446930291/

Οι Σελίδες μας ευχαριστούν, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα τον Χρήστο Παλαιολογόπουλο και την Οικογένειά του, για την θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στις Σελίδες μας, στην Ταβέρνα τους "Το Δερβενάκι" @www.dervenaki.gr στο Διακοπτό Αιγιαλείας, κοντά στο Αίγιο, όπου και μοιράστηκαν απλόχερα μαζί μας την πολύτιμη εμπειρία τους, για το χωριάτικο ψωμί στον ξυλόφουρνο, το παραδοσιακό φύλλο και άλλα πολλά, μεταδίδοντας τις γνώσεις και τις εικόνες αυτής της πολύτιμης κληρονομιάς.

Source