Ρεβιθάδα μελομένη στη γάστρα!…Δεν είμαστε στην Σίφνο, αλλά την νοστιμιά της …

11
326

Ρεβιθάδα μελομένη στη γάστρα!…?

Δεν είμαστε στην Σίφνο, αλλά την νοστιμιά της την πλησιάσαμε!?

Ρεβύθια φετεινά, σιγομαγειρεύτηκαν περίπου 4ω στην πήλινη γάστρα στον φούρνο της κουζίνας μας, με μπόλικο ελαιόλαδο, κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και σκορδάκι, 1-2 φύλλα δάφνης και με το απαραίτητο αγνό θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου με βότανα, που πρόσθεσε εξαιρετική γεύση σε αυτό το παραδοσιακό φαγητό.
Συνοδεύεται με πράσινη σαλάτα αβοκάντο και μείγμα (dressing) ελαιόλαδου, λεμονιού και ξύδι μπαλσάμικο, και ψητό τυρί χαλούμι!
??

Source

11 ΣΧΟΛΙΑ