“Χωριάτικα Σπιτικά Φαγητά’, η ‘Σελίδα – Γέφυρα’ με την Παράδοση, με νοσταλγία γι…

25
3066


“Χωριάτικα Σπιτικά Φαγητά’, η ‘Σελίδα – Γέφυρα’ με την Παράδοση, με νοσταλγία για το χωριάτικο και σπιτικό φαγητό, το ζυμωτό ψωμί, την χωριάτικη πίτα και το γλύκισμα, τις συνήθειες και τα έθιμα, τις αξίες, που είναι συνυφασμένες με τη ζωή, την απλή του Ελληνικού χωριού.

Μία Σελίδα ζωντανή, που με τα οδοιπορικά της διαρκώς αναζητά το αυθεντικό και το αγνό, μοιράζεται τις γνώσεις, τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες της…

Ο διπλασιασμός της ❤️ αγάπης σας στην Σελίδα μας σε μόλις τρείς μήνες – από 25.000 (17 Μαΐου 2016) σε 50.000 Likes σήμερα! – επιβεβαιώνει τις επιλογές μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυθεντικές εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις μέσα από την Ελληνική Παράδοση, την ζωή, την ύπαιθρο και τις συνήθειες στα χωριουδάκια μας.

Η αδιαφιλονίκητη προτίμησή σας μας ενθαρρύνει να παραμείνουμε πιστοί στις αρχές μας, που ανταποκρίνονται στην γνησιότητα και πρωτοτυπία των αναρτήσεών μας με τον απαιτούμενο σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα, την αναφορά στην πηγή (όπου αυτό είναι δυνατόν) και την κοινοποίηση εικόνων και πληροφοριών στην αναζήτηση του παραδοσιακού και αυθεντικού περιεχομένου της Σελίδας μας.

Ένα μεγάλο ‘Ευχαριστώ’ από τους διαχειριστές της Σελίδας μας και την Μαρίτσα, την γαϊδουρίτσα του χωριού μας, για την παρουσία, το ενδιαφέρον τα όμορφα, αλλά και εποικοδομητικά σας σχόλια.

Source

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παραδοσιακη κουζινα . Δεν εχω ριζες απο κανενα χωριο Ελληνικο, αλλα αυτο δεν με εμποδιζει να λατρευω τα χωριατικα παραδοσιακα φαγητα.Αν ενωσεις τα Ελλαδιτικα με τα Μικρασιατικα που ειμαι εγω θα βγουν αριστουργηματα γευσης. Ωραια η σελιδα σας . Ναστε καλα.